U Tehnopolisu održan info dan povodom grant programa za izgradnju kapaciteta i zagovaranje za održivi ruralni razvoj na teritoriji Zapadnog Balkana

Info dan povodom grant programa za izgradnju kapaciteta i zagovaranje za održivi ruralni razvoj na teritoriji Zapadnog Balkana održan je danas u Tehnopolisu. Prezentaciji su prisustvovali predstavnici Mreže za ruralni razvoj Crne Gore i organizacija civilnog društva (OCD) – organizacija za poljoprivredni i ruralni razvoj, organizacija za zaštitu životne sredine, kao i predstavnici lokalne zajednice.

Na događaju su prezentovane osnovne informacije o LEADER i LRVZ pristupu, a potencijalnim aplikantima prezentovane su i detaljnije i praktične informacije o prioritetnim područjima poziva i načinu prijave.

Sljedeći info dan održava se u četvrtak, 30.11. u Pljevljima, u zgradi Skupštine Opštine Pljevlja sa početkom u 12 časova.

Mreža za ruralni razvoj Crne Gore organizuje info dane povodom poziva za grantove u okviru grant programa za izgradnju kapaciteta i zagovaranje za održivi ruralni razvoj na teritoriji Zapadnog Balkana.

Info dani se sprovode u okviru ALTER projekta (Active Local Territories for Economic development of Rural areas) koji je finansiran od strane EU.

(broj pregleda: 42)

Pin It

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *