Regionalna radionica za umrežavanje i razmjenu najboljih praksi u politikama ruralnog razvoja

Logo-projekta-NEW

Regionalna radionica za umrežavanje i razmjenu najboljih praksi u politikama ruralnog razvoja biće održana 4. jula u Kolašinu.

Radionica će poslužiti kao platforma za pokretanje dijaloga o politikama i perspektivama od zajedničkog interesa za kreatore politika ruralnog razvoja i zainteresovane strane u Crnoj Gori i regionu. Osnovne teme radionice biće implementacija nacionalnih i ruralnih razvojnih politika EU za period 2014-2020, razmjena sličnih iskustva sa zemljama iz regiona Zapadnog Balkana, a naročita pažnja biće posvećena aktuelnim temama ruralnog razvoja (npr. Inovacije, održivi rast), regionalnom umrežavanju i teritorijalnom razvoju.

Radionica se realizuje u okviru EU projekta „Ruralni razvoj vođen ruralnim organizacijama civilnog društva“. Projekat je finansijski podržan od strane Evropske unije, a sprovodi ga CNVP – Organizacija za povezivanje prirodnih resursa i ljudi, kao i partnerske organizacije RDA BK&P-  Regionalna razvojna agencija za Bjelasicu, Komove i Prokletije i Unija stočarskih proizvođača Crne Gore.

Više na www.ruralniparlament.me

(broj pregleda: 31)

Pin It

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *