Pravila korišćenja

Rural Portal

Rural Portal posjetiocima u dobroj namjeri obezbjeđuje korišćenje svog sadržaja. Svi posjetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržaje Rural Portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja.

Rural Portal se sastoji od sopstvenih sadržaja, autorskih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posjetilaca i linkova ka spoljnim stranicama.

Rural Portal sadržaje objavljuje u dobroj namjeri. Sve sadržaje Rural Portala koristite na vlastitu odgovornost i Rural Portal se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem.

Pristup Rural Portalu i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo kog uzrasta.

Uslovi korišćenja

Korišćenjem bilo kog dijela Rural portala i svih njegovih djelova (u nastavku samo Rural portal), automatski prihvatate sva aktuelna pravila korišćenja.

Korisnici su dužni da redovno čitaju pravila korišćenja i smatra se da su u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima korišćenja, te da su ih razumjeli u cijelosti.

Ni jedan dio Rural portala ne smije se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.

Autorska prava

Rural Portal polaže autorska prava na sve sopstvene sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale i baze podataka). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dijela portala smatra se kršenjem autorskih prava Rural Portala i podložno je tužbi.

Neovlašćeno korišćenje bilo kog dijela portala bez dozvole vlasnika autorskih prava (Rural Portal, autori, partneri, oglašivači, korisnici…) smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Linkovi ka spoljnim stranicama

Rural Portal sadrži linkove ka web stranicama izvan vlastitog portala.

Rural Portal linkove objavljuje u dobroj namjeri na osnovu odobrenja njihovih vlasnika i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan Rural Portala.

Zaštita privatnosti

Rural Portal štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj mjeri.

Rural Portal se obavezuje da će u dobroj namjeri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Rural Portal može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobijene tokom korišćenja portala (isključivo podaci o računaru i podaci o Internet provajderu) ili podatke unešene u postupku registracije.

Prikupljene podatke o korisnicima i njihovim interesovanjima Rural Portal koristi u cilju poboljšanja portala kroz dodatno usmjerenje ka korisnicima i prilagođavanje njihovim potrebama. Ti podaci daju uvid u to koji su sadržaji najpopularniji među kojom publikom.

Rural Portal se obavezuje da prikupljene privatne podatke, poput e-mail adrese, imena i prezimena, neće bez dozvole svakog pojedinačnog korisnika prodavati ni distribuirati, osim demografskih podataka za grupu korisnika bez odavanja privatnih podataka.

Rural Portal se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika portala, osim u slučaju teškog kršenja pravila Rural Portala ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

Modifikacije i promjene pravila

Rural Portal zadržava pravo da bez najave povremeno promijeni ili modifikuje pravila. O važnim promjenama i dopunama Rural Portal može obavijestiti korisnike putem e-maila ili objavljivanjem na portalu.

Korišćenjem bilo kog sadržaja na Rural Portalu smatra se da ste upoznati sa najnovijim pravilima.

Rural Portal ne postaje vlasnik objavljenog sadržaja, ali zadržava pravo korišćenja istog.

Pin It