Počinju pripreme za 24. Osječki proljećni sajam

osjecki-proljetni-sajamOsječki sajam d.o.o. organizator je 24. Osječkog prolječnog sajma i 18. Obrtničkog sajma u Osijeku od 3. do 5. marta 2017. godine u saradnji sa HGK županijskom komorom Osijek, Hrvatskom privrednom komorom i HOK OK Osječko-baranjske županije, pod pokroviteljstvom Osječko-baranjske županije i Grada Osijeka.

Osječki proljećni sajam – sajam poljoprivrede i prehrane održava se svake godine u ranom proljećnom terminu, na početku novog sjetvenog ciklusa. Cilj je unapređenje poljoprivredne proizvodnje, proizvoda, usluga i tehnologija u proizvodnji i preradi hrane, jačanje ruralnog razvoja, te podrška ukupnoj ekonomiji regije.

Zahvaljujući osamnaestogodišnjoj saradnji Osječkog sajma i Hrvatske privredne komore, ovoj regiji predstavljen je velik broj hrvatskih privrednika organizovanih u županijske privredne komore. Tematsko određenje sajamske priredbe, uslovi izlaganja i prodaje, veliki broj posjetilaca, tradicija održavanja, mjesto održavanja u središtu poljoprivredne proizvodnje regije, profesionalnost u izvođenju i oblikovanju priredbe, komparativne su prednosti 24. Osječkog proljećnog sajma.

Detaljan program sajma kao i prijavu za inostrane izlagače pogledajte u dokumentima ispod teksta. Za sve dodatne infomacije obratite se na jedan od niže navedenih kontakata.

Osječki sajam d.o.o.
Osijek, Hrvatska
e-mail: osjecki.sajam@os-sajam.hr , web: www.os-sajam.hr

Foto: Martina Gavran

Izvor: agroklub.com

(broj pregleda: 15)

Pin It

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *