Obuka: Izgradnja kapaciteta organizacija civilnog društva na temu politika vezanih za ruralni razvoj

Projektni tim “Ruralni razvoj vođen ruralnim organizacijama civilnog društva” poziva na radionicu “Izgradnja kapaciteta organizacija civilnog društva na temu politika vezanih za ruralni razvoj”, koji će se održati 10.10.2018. godine u Podgorici u hotelu Philia sa pocetkom u 08:30h

Cilj obuke je jačanje kapaciteta organizacija civilnog društva za efikasnije uticanje na kreiranje i sprovođenje politika ruralnog razvoja.

Osnovne teme obuke biće upoznavanje sa važećim politikama ruralnog razvoja, nadležnostima institucija, uloga OCD i načini djelovanja prema donosiocima odluka. Učešće predstavnika OCD koje se bave pitanjima ruralnog razvoja pružiće priliku za otvoren dijalog i razmjenu informacija na pomenutu temu.

Projekat je finansijski podržan od strane Evropske unije, a sprovodi se u partnerstvu organizacija CNVP – Organizacija za povezivanje prirodnih resursa i ljudi, RDA BK&P – Regionalna razvojna agencija za Bjelasicu, Komove i Prokletije i Unija stočarskih proizvođača Crne Gore.

Prisustvo je potrebno potvrditi putem e-mail adrese:  snedovic@bjelasica-komovi.co.me ili putem telefona 068 806 180 najkasnije do 08.10.2018.

Troškovi prevoza učesnika biće pokriveni od strane organizatora.

Pin It

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *