MIDAS-ova radionica “Žene poljoprivrednice u Crnoj Gori”

Cilj je edukacija žena iz svih regiona naše zemlje, usvajanje novih znanja, razmjena ideja i iskustva iz oblasti poljoprivrede.

Cilj je edukacija žena iz svih regiona naše zemlje, usvajanje novih znanja, razmjena ideja i iskustva iz oblasti poljoprivrede.

CRNA GORA, KOLAŠIN: -Radionica ,, Žene poljoprivrednice u Crnoj Gori”, u okviru projekta ” Institucionalni razvoj i jačanje poljoprivrede u Crnoj Gori “ (MIDAS) biće  održana u KolašinuEminentni stručnjaci iz oblasti rodne ravnopravnosti imaće tematska predavanja i prezentacije. Radionici će, pored žena poljoprivrednica iz svih krajeva Crne Gore,  prisustvovati predstavnici Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja, Svjetske banke, Savjetodavnih regionalnih službi u biljnoj proizvodnji i službi za selekciju stoke, Ministarstva za ljudska i manjinska prava  i UNDP-a. Cilj je edukacija žena iz svih regiona naše zemlje, usvajanje novih znanja, razmjena ideja i iskustva iz oblasti poljoprivrede. Skup se organizuje 15. i 16. juna 2013. godine u hotelu “Bianka” sa početkom u 09.00h, u Kolašinu.

Izvor: Služba za odnose s javnošću MPRR CG

Foto: www.mojafarma.rs

(broj pregleda: 565)

Pin It

One thought on “MIDAS-ova radionica “Žene poljoprivrednice u Crnoj Gori”

  1. Nije u redu da se opštinske Savjetodavne službe za poljoprivredu, konstatno izostavljaju po pitanju uključivanja u rad radionica i seminara od strane resornog Ministarstva, stalno su u nekom zapećku, a “kunemo “se u poljoprivredu da nam je strateška grana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *